Gedreven Topteam

De opvang bij Tutters & Bellen wordt verzorgd door een gemotiveerd team dat bestaat uit:

  • 8 kindbegeleiders
  • 1 dagverantwoordelijke
  • 3 organisatoren

Ons vast team van 8 kindbegeleiders verstrekt dagelijks de allerbeste zorgen aan uw kind. Zij staan steeds in contact met kinderen én ouders, zodat zij kunnen inspelen op uw noden en wensen. De kindbegeleiders verzorgen de kinderen, bedenken uitdagende spelactiviteiten en staan de kinderen bij tijdens voedingsmomenten.

De dagverantwoordelijke staat in voor de aansturing, de kwalitatieve ondersteuning en fungeert bovendien als aanspreekpunt voor zowel ouders als kindbegeleiders.

De organisatoren verzorgen de algemene werking van het kinderdagverblijf en fungeren als aanspreekpunt voor de dagverantwoordelijke. Er vindt op wekelijkse basis overleg plaats tussen de dagverantwoordelijke en de organisatoren.

In onze organisatie werken we uitsluitend met gekwalificeerd personeel, die volledig conform de regels van Kind & Gezin en de Vlaamse Overheid voldoen aan de nodige competenties en de vereiste attesten kunnen voorleggen. Deze worden regelmatig geüpdatet. Al onze medewerkers beheersen de Nederlandse taal en zijn in het bezit van het attest levensreddend handelen (EHBO).

Om adequaat en efficiënt te kunnen blijven inspelen op de meest recente ontwikkelingen in de sector motiveren we onze medewerkers om jaarlijks een aantal bijkomende vormingen te volgen. Dit kan gaan over pedagogische vormingen, vormingen m.b.t. herkenning van grensoverschrijdend gedrag, en ondersteunende vormingen.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

BV Tutters & Bellen
2060 Antwerpen
BE 0684.504.551

+32 (0) 3 303 20 62
[email protected]

ma-vr 7-19u

Contacteer ons